SMART OG EFFEKTIV KOMPETANSEHEVING

Opplæring av ansatte er kanskje det viktigste for alle bedrifter. Maskiner, utstyr og teknologi er tilgjengelig for alle men ansatte er unike i hver bedrift. Få feil og smart jobbing er god økonomi og dette oppnår man ved effektiv og god opplæring.

NK SMARTLÆRING består pr. dato av 3 nettkurs på ca. 1 time hver. Kursene er spesielt tilpasset produksjonsansatte i kjøttbransjen og krav til årlig opplæring. Du kan benytte deg av kursene når det passer bedriften.

I forbindelse med Covid 19 utfordringer i bedriftene er det utarbeidet et nytt hygienekurs med tilpasninger som vi har delt opp i tre deler. Dette kurset finnes også med engelsk tekst og tale.

Hygiene Kurs

Grunnleggende HAACP

Vask og renhold

Kurs er ofte dyrt og tar mye tid, men med NK Smartlæring sparer du både tid og penger. Pris er kun kr 200,- pr. årsverk og et administrasjonsgebyr på kr 2000,- pr. bedrift.

Dette er en abonnementsløsning hvor dere kan benytte kursene så mye dere har behov for i ett rullerende år. Perfekt for årlig hygienekurs i avdelingen, opplæring av nyansatte og ferievikarer.
Ved registrering får du ila. kort tid tilsendt linker til kursene. samt info om nedlastning av kursbevis.

Meld deg på smartlæring her.

SmartLæring

Hva sier brukerne om kursene?

SmartLæring

En teaser…