Om oss

Hvordan jobber vi

Alternativet til å lese er å høre 10 min Podcast om oss her.

Oppdatert Mars 2023:
Vi skal bidra med felles løsninger som skaper best mulig økonomi for våre bedrifter. Enkelt, lønnsomt, engasjerende og lærerikt. Det gjør vi gjennom 35 innkjøpsavtaler, import av underskuddsvarer, Smartlæring, Nett Tv og Podcast.  Enkle løsninger for innkjøp og informasjon. 
Spesielt Smartlæring har økt enormt siste året der vi har tilbudt bedriftene enkel digital nettkurs for de som jobber i produksjonen. Kostnadene for bedriftene er en liten engangssum som åpner for at alle ansatte kan bruke opplæringen. 
 
I tillegg samler vi bransjen en gang i året med enten den nå velkjente “Kieltur” der vi i februar 2023 var over 200 deltakere, og det andre året arrangerer vi NK dagen på Gardermoen. Begge disse arrangementer gir faglig påfyll, diskusjoner og sosialt utbytte.

På nettsiden finner du leverandører, podcast, nett-tv, Smartlæring og NK Import. Nyeste podcast finnes på landingssiden i samarbeid med Soundcloud. Nett-Tv sendinger dekker alt fra den minste nystartede bedrift som Døla Mat, til nå 5 episoder fra Norsk Kylling sitt store anlegg på Orkanger. 

NK Import AS er 100% datterselskap av Norsk Kjøtthandel AS og foretar import av kvoter fra Eswatini og Island samt ved administrativ nedsatt toll.

Ta kontakt med oss

Historie

Oppdatert mars 2023:
Norsk Kjøtthandel AS ble etablert i 1992 av KLF som følge av nye importregler der man gikk fra lisens import som KLF satt på, til et tollvern der i prinsippet hvem som helst kan importere. Hovedområdene for selskapet ble å håndtere import, eksport og felles innkjøp for sine aksjonærer. Dette er bakgrunn for at vi i dag har Norsk Kjøtthandel AS som forhandler innkjøpsavtaler og NK Import AS som foretar importen. Vi startet med ca 70 bedrifter og er nå den største samlingen av private kjøtt bedrifter med 150 aksjonærbedrifter i 2023.
Vi jobber for våre aksjonærer og er tilnærmet et non profit selskap. Overskudd fordeles tilbake til brukerne/eierne av selskapet i form av bonus og aksjeutbytte.

Møt teamet

Jøran Olsson
Import

Rune Slaatten
Daglig leder

Dag Alund
Salgs- og markedssjef

Tore Paulser
FANA KJØTT AS - STYRELEDER

Reidar Skretting
R. Skretting AS - Nestleder

Morten Engen
Aasheim Kjøtt AS - Styremedlem

Gro Strøm-Larsen
Alf Strøm-Larsen AS - Styremedlem

Sandra Mydland
H. Mydland AS - Styremedlem

Ove Malvin Knudsen
Fatland Oslo AS - Vararepresentant

William Byberg
Jæder Ådne Espeland - Vararepresentant

Ole Ringdal
Ole Ringdal AS - Vararepresentant