Om oss

Hvordan jobber vi

Alternativet til å lese er å høre 10 min Podcast om oss her.

Vi skal bidra med felles løsninger som skaper best mulig økonomi for våre bedrifter. Enkelt. lønnsomt, engasjerende og lærerikt. Det gjør vi gjennom 35 innkjøpsavtaler, import av underskuddsvarer, Smartlæring, Nett Tv og Podcast.  Enkle løsninger for innkjøp og informasjon.
I tillegg samler vi bransjen en gang i året med enten den nå velkjente “Kieltur” og det andre året arrangerer vi NK dagen på Gardermoen. Begge disse arrangementer gir faglig påfyll, diskusjoner og sosialt utbytte.

På nettsiden finner du leverandører, podcast, nett-tv, Smartlæring og NK Import. Nyeste podcast finnes på landingssiden i samarbeid med Soundcloud. Nett-Tv sendinger dekker alt fra den minste nystartede bedrift som Døla Mat, til nå 5 episoder fra Norsk Kylling sitt store anlegg på Orkanger. Smartlæring er oppgradert med ny oppdatert versjon til meget lav pris. Dette er brukervennlige nettkurs til opplæring av produksjonspersonell.
NK Import AS er 100% datterselskap av Norsk Kjøtthandel AS og foretar import av kvoter fra Eswatini og Island samt ved administrativ nedsatt toll.

Ta kontakt med oss

Historie

Norsk Kjøtthandel AS ble etablert i 1992 av KLF (Kjøtt og Fjørfebransjens landsforbund). Selskapet ble etablert for å håndtere import, eksport og felles innkjøp for sine aksjonærer. Dette er bakgrunn for at vi i dag har Norsk Kjøtthandel AS som forhandler innkjøpsavtaler og NK Import AS som foretar importen. Vi startet med ca 70 bedrifter og er nå 150 aksjonærbedrifter i 2023.
Begge selskap jobber for sine aksjonærer og er tilnærmet et non profit selskap. Overskudd fordeles tilbake til brukerne/eierne av selskapet i form av bonus og aksjeutbytte.

Møt teamet

Jøran Olsson
Direktør

Rune Slaatten
Forhandlings- og innkjøpssjef

Kurt Mydland
Mydland AS - Styreleder

Jimmy Høiberget
Toten Kjøtt AS - Stryrepresentant

Morten Engen
Aasheim Kjøtt AS - Styrerepresentant

Rolf Magne Strømme
Toma Mat AS - Styrerepresentant

Gro Strøm-Larsen
Alf Strøm-Larsen AS - Styrerepresentant

Ove Malvin Knudsen
FG Kjøttsenter AS - Vararepresentant

Tore Paulsen
Fana Kjøtt AS - Vararepresentant

Reidar skretting
Skretting AS - Vararepresentant