Om oss

Hvordan jobber vi

Verden er spesiell og vi har forhåpentligvis lagt pandemien bak oss. Samtidig har vi fått nye utfordringer som har gitt nytt perspektiv på praksis og livet generelt. Det er stor interesse for å møtes for faglig påfyll og dele erfaringer og diskutere fremtidsutsikter i bransjen. Nettsiden har nå kommet i fornyet drakt og håper det blir lettere å finne frem til våre arenaer, et utvalg her leverandører, podcast, nett-tv, Smartlæring og NK Import. Nyeste podcast finnes på landingssiden i samarbeid med Soundcloud. Nett-Tv har kommet sterkere tilbake, og vi tar flere besøk til våre aksjonærer og leverandører. Smartlæring tar for seg brukervennlige nettkurs som brukes til opplæring av produksjonspersonell. NK Import AS er 100% datterselskap av Norsk Kjøtthandel AS og foretar import fra ulike land vi har avtaler med.

Ta kontakt med oss

Historie

Norsk Kjøtthandel AS ble etablert i 1992 av KLF (Kjøtt og Fjørfebransjens landsforbund). Selskapet skulle drive med import, eksport og felles innkjøp for sine aksjonærer. Dette er bakgrunn for at vi i dag har Norsk Kjøtthandel AS som forhandler innkjøpsavtaler og NK Import AS som foretar importen. Vi startet med ca 70 bedrifter og er nå 155 aksjonærbedrifter i 2022.
Begge selskap jobber for sine aksjonærer og er tilnærmet et non profit selskap. Overskudd fordeles tilbake til brukerne/eierne av selskapet i form av bonus og aksjeutbytte.

Møt teamet

Jøran Olsson
Direktør

Rune Slaatten
Forhandlings- og innkjøpssjef

Kurt Mydland
Mydland AS - Styreleder

Jimmy Høiberget
Toten Kjøtt AS - Stryrepresentant

Robert Ruud
Gunnar Ruud AS - Styrerepresentant

Rolf Magne Strømme
Toma Mat AS - Styrerepresentant

Gro Strøm-Larsen
Alf Strøm-Larsen AS - Styrerepresentant

Ove Malvin Knudsen
FG Kjøttsenter AS - Vararepresentant

Morten Engen
Aasheim Kjøtt AS - Vararepresentant

Reidar skretting
Skretting AS - Vararepresentant