Om oss

Hvordan jobber vi

Verden er spesiell og vi har forhåpentligvis lagt pandemien bak oss. Samtidig har vi fått nye utfordringer som har gitt nytt perspektiv på praksis og livet generelt. Det er stor interesse for å møtes for faglig påfyll og dele erfaringer og diskutere fremtidsutsikter i bransjen. På nettsiden finner du leverandører, podcast, nett-tv, Smartlæring og NK Import. Nyeste podcast finnes på landingssiden i samarbeid med Soundcloud. Nett-Tv sendinger vil utover året vise mange spennende bedriftsbesøk, nyheter med pris oppdateringer samt faglige sendinger.  Smartlæring blir relansert i ny oppdatert versjon, som blir gjort tilgjegelig for alle til en meget lav pris. Dette er brukervennlige nettkurs til opplæring av produksjonspersonell. NK Import AS er 100% datterselskap av Norsk Kjøtthandel AS og foretar import av kvoter fra Eswatini og Island samt ved administrativ nedsatt toll.

Ta kontakt med oss

Historie

Norsk Kjøtthandel AS ble etablert i 1992 av KLF (Kjøtt og Fjørfebransjens landsforbund). Selskapet ble etablert for å håndtere import, eksport og felles innkjøp for sine aksjonærer. Dette er bakgrunn for at vi i dag har Norsk Kjøtthandel AS som forhandler innkjøpsavtaler og NK Import AS som foretar importen. Vi startet med ca 70 bedrifter og er nå 155 aksjonærbedrifter i 2022.
Begge selskap jobber for sine aksjonærer og er tilnærmet et non profit selskap. Overskudd fordeles tilbake til brukerne/eierne av selskapet i form av bonus og aksjeutbytte.

Møt teamet

Jøran Olsson
Direktør

Rune Slaatten
Forhandlings- og innkjøpssjef

Kurt Mydland
Mydland AS - Styreleder

Jimmy Høiberget
Toten Kjøtt AS - Stryrepresentant

Morten Engen
Aasheim Kjøtt AS - Styrerepresentant

Rolf Magne Strømme
Toma Mat AS - Styrerepresentant

Gro Strøm-Larsen
Alf Strøm-Larsen AS - Styrerepresentant

Ove Malvin Knudsen
FG Kjøttsenter AS - Vararepresentant

Tore Paulsen
Fana Kjøtt AS - Vararepresentant

Reidar skretting
Skretting AS - Vararepresentant