nk logo stor

Gabbas

Full kontroll med programvare for kjøttbedrifter. Gabbas AS har tatt i bruk Progress grunnpakke.
Informasjonsmøte på Teams 29. september kl 12:00. 
 Der får du muligheten til å snakke med Ole-Petter fra Gabbas AS som har tatt i bruk Progress Grunnpakke. Meld deg på ved epost til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Flere bedrifter har tatt programvaren i bruk, Se video fra Mydland her. 

 baseit

KOM I GANG MED GRUNNPAKKA 
Felles (gratis) opplæring gjennomføres med bedriftene som nå velger å benytte seg av tilbudet! Delta på vårt Teams-møte for mer informasjon om grunnpakken den 29. september. På møtet blir det også mulighet til å stille spørsmål til  kundereferanse av Progress grunnpakke.
HVA FÅR JEG TILGANG TIL MED GRUNNPAKKA:
Grunndata (resepter, kunder, leverandører, ferdigvarer, råvarer), Næringsinnhold, næringsdeklarasjon og kjøttandelsberegning, Før- og etterkalkyle Lagerstyring, Full sporing gjennom hele verdikjeden, Produksjonsplanlegging, Produksjon (plukk til produksjon, produksjonsskjema), Ekspedering Verksted og service av maskiner, Meldingssenter.
Det er også tilgang til kvalitetsmodulen som består av: 
Dokumentstyring med versjonsstyring, Avvikshåndtering, Internkontroll - revisjon og verifikasjon, Reklamasjonshåndtering, HACCP

 

Kontaktinformasjon

Norsk Kjøtthandel AS
Professor Birkelands vei 28 A
1081 OSLO

Telefon: 22 07 86 90 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 961 728 010

Søk