nk logo stor

APR-2021
Emballasje1 Emballasje2


Se sendingen om kjedenes fremtidige sirkulære løsninger. Denne gang har Rune snakket med kvalitetssjefen for  emballasje hos Coop, Sylvia Lofthus og med Kjetil Pettersen fra Wipak som viser gode løsninger. Du ser også praten vi hadde med rådgiver for emballasje og sirkulærøkonomi hos Rema, Amund Aalstad. Se sendingen her.

Som vi vet har kjedene satt seg klare mål om for fremtiden mht miljø og bærekraft med et klart mål om flere sirkulære løsninger. Det er slik at matvarekjedene i Norge jobber mer eller mindre med de samme tingene og har satt seg ganske like mål for fremtiden. Vi har allerede hørt fra Rema om hvilke mål de har. I dag har vi vært så heldig at vi har fått Sylvia Lofthus, som er kvalitetssjef for emballasje i Coop til å ta oss igjennom hva Coop nå gjør på emballasjeområdet. I tillegg får vi høre fra Kjetil Pettersen, som jobber hos Wipak, som skal fortelle om hvilke løsninger som finnes for kjøttindustrien for redusere plast, senke karbonfotavtrykk og benytte sirkulære løsninger. Vi har også fått Kjetil til å gi oss en begrepsavklaring på uttrykk som PP, PA, PE, PET, R-PET, EVOH, monomaterialer, orienterte materialer og Coexstrudert. Her er det noe å lære for noen og enhver
emballasje3

  

Kontaktinformasjon

Norsk Kjøtthandel AS
Professor Birkelands vei 28 A
1081 OSLO

Telefon: 22 07 86 90 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 961 728 010

Søk