Norsk Kjøtthandel inviterer til Hemsedal

Det blir godt faglig innhold, leverandører, mye sosialt, god mat, vakre omgivelser, afterski og mye moro.

Hvor: Fyri Hotel Hemsedal
Når: 31. januar til 2. februar 2024

Sett av datoen og meld deg på nå!
Begrenset antall plasser og MEGET GODT earlybird tilbud for kjøttbedriftene.

DU FINNER MER INFO UNDER SAMT OVERORDNET PROGRAM – NB sjekk ut earlybird for kjøttbedriftene

DET BLIR HUMOR OG GODT FAGLIG INNHOLD

Onsdag kveld blir det middag i eget lokale med Stavangers store sønn Hans Morten Hansen som konferansier. Hans Morten har livnært seg som komiker i en mannsalder og er en av landets mest rutinerte og bejublede standupkomikere. Vi gleder oss! (Foto: Standup Norge)

BLI SYNLIG I SOSIALE MEDIER  –  STORE MULIGHETER FOR BEDRIFTENE

Til å snakke om sosiale medier har vi fått med oss Elise Landa. Elise har jobbet med foredrag, workshop, kurs og innholdsproduksjon i sosiale medier i mange år. Målet er å forstå kraften i sosiale medier slik at man får en “verktøykasse” til å kunne gjøre denne jobben selv. Du kan vente deg praktiske eksempler, hvordan skape synlighet, bygging av digitalt omdømme, algoritme eksperiment, samtaler på scenen og mye mer.

ORGANISASJON, LEDELSE OG STATEGI

Kirsti Lervoll er oppvokst på gård, og har i hele sitt liv latt seg inspirere av sin far som er bonde og driver med storfe produksjon. I dag jobber hun i Nordnorsk Lederutvikling. Hun har gjennomført flere oppdrag med strategi og lederutvikling i vår bransje. Hun vet godt at tid til langsiktig ledelse ofte må vike for oppgaver og drift i en travel arbeidshverdag. Derfor skal hun ved hjelp av praktiske og jordnære innspill sørge for at det viktigste verktøyet for ledelse gis nødvendig prioritet.

En viktig forutsetning for å lykkes med strategiarbeid, er innsikt og kunnskap om faktorer som påvirker den bransjen man er en del av. Å ha et reflektert forhold til dette er kanskje viktigere enn noen gang tidligere. På Fyri vil vi alle få muligheten til å mene noe om de eksterne faktorer bransjen utfordres av.  Hva er status og stå’a for vår egen bedrift? Etter denne bolken vil både den enkelte bedrift og norsk kjøttbransje ha et bedre grunnlag for å gjøre strategiske valg og prioriteringer. Hvordan dette kan gjøres får vi verktøy og innsikt om på Fyri, siden organisasjon, ledelse, lederroller, utvikling av ansatte og nøkkelpersonell er ett av hovedtemaene for turen.

PRISER OG PÅMELDING
Begrenset antall plasser – Først til mølla prinsippet

Ordinær pris: Kr. 8 990,- i enkeltrom.  Kr. 7 990,- i dobbeltrom

Prisen inkluderer seminar, måltider med drikke, Pool Club, afterski, buss til og fra Gardermoen, buss til og fra Gol stasjon (leie av ski og heiskort er ikke inkludert, men vi har rabatterte priser)

Earlybird for kjøttbedrifter før 15. november: Pris 6 990,-
Earlybird for kjøttbedrifter på  dobbeltrom pr. person kr. 5 990,-

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ! 

Transport
Det arrangeres felles transport t/r Gardermoen og Gol.

Onsdag 31.1:
Buss fra Gardermoen 09.00. Ankomst Hemsedal ca 12:30.
Buss fra Gol Stasjon kl 12.00. Ankomst Hemsedal ca 12:45

Fredag 2.2:
Buss til Gardermoen kl 10:00. Ankomst Gardermoen ca 13:30.
Buss til Gol Stasjon kl 10:00. Ankomst Gol Stasjon ca 10:45.