nk logo stor
 • Jan - 2022: Norsk Kjøtt Toalmarked varsler økt underskudd.
  Prognoser er sjelden riktige, men gir svært god informajon. Ser man på forutsetninger som ligger til grunn for tallene, så stemmer veldig mye. Hovedårsaken til store avvik fra tidligere prognoser det siste året kan forklares med stengte eller åpne grenser samt lange perioder med et nedstengt samfunn. Dette er godt beskrevet i prognosene. Sjekk siste info fra Norsk Kjøtt Totalmarked her. 
  Bilde jan

  Les mer …
 • Strøm med fasit for 2021 samt prognoser 2022/2023
  strom5
  Grafen viser spotpris i Oslo siste tre år med januar 2022 som siste tall. Litt skremmende å se slutten på 2021 og starten på 2022. 

  Les mer …
 • Oppdatert 3. jan: Kieltur 3. - 5. feb UTSATT

  Godt nytt år og takk for rekordpåmelding til Kieltur som skulle gått 3-5 februar.

  Som følge av dagens smitteverntiltak og mulig effekt av Omikron varianten, må vi flytte Kielturen til ny dato. Colorline tar ut begge sine båter i januar og er usikre på når de settes i drift igjen. Uten båt blir det ekstra utfordrende å arrangere. Vi kommer tilbake med info om ny dato for arrangementet og med ny påmelding.

 • Den billigste strømmen er den du ikke bruker - vi har inngått avtale med Adaptic Technology AS.
  Adaptic har gode løsninger for å avdekke forbrukstopper samt bistå med å kutte strømforbruket generelt. Den toppen som vises på bilde må du betale urimelig mye for. Klarer du kutte den ned, så er det mye å spare. Nettopp det kan Adaptic hjelpe deg med. Ta kontakt for å få en gjennomgang i din bedrift. 
  Adaptic  
  Børge Nilssen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tlf 917 30 000.  

Info om Salmonella

Grundig gjennomgang av Salmonella.
Hva skjer hvis funn, og hvor lenge kan Salmonella egentlig leve i lokalene?

Salmonella sending 
Dette pluss mange andre viktige spørsmål gir Eurofins oss god informasjon om i denne sendingen. Som eksempel hva skjer dersom du får påvist Salmonella i egen bedrift.   Se sendingen her.

Kontaktinformasjon

Norsk Kjøtthandel AS
Professor Birkelands vei 28 A
1081 OSLO

Telefon: 22 07 86 90 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 961 728 010

Søk