nk logo stor
 • 5. juli: - Nå kommer pengene - tidenes største bonus utbetales.
  Aksjeutbytte ble utbetalt i mai. 
  Bonus1

  I uke 27 ble bonus på innkjøpsavtaler utbetalt. Alle fikk i mai måned sin egen oversikt over sine kjøp pr. leverandør for å kunne korrigere eventuell feil. I mai ble aksjeutbytte med 301,40 kr pr aksje utbetalt. NB! Meld fra til din regnskapsfører hva innbetalingen gjelder.  
 • God sommerGodsommer2 

   

  Sommeråpent i Norsk Kjøtthandel - NK Import
  Vi avvikler ferie fra uke 30 - 34 for alle ansatte. Men har en vaktordning som gjør at vi sjekker epost nesten daglig og vil være mye tilgjenglig på tlf. Hvis noe haster veldig sender du SMS til 9581 4844. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..   

 • Styret skal diskutere stratgei for Norsk Kjøtthandel og trenger dine innspill. 
  Svar på dette meget enkle skjema med kun to spørsmål og mulighet for å komme med andre ideer. 
  KLIKK HER
  Bilde1 

 • Colorlin4
  3-5 februar 2022 blir det ny Kieltur. Velkommen.

  En drøy måned etter vår Kieltur i 2020 stengte Norge ned og båtene sluttet å gå. Hvem hadde trodd det når vi ser disse hyggelige stemnings bildene. Nå blir det ny tur i 2022. Avreise torsdag 3 feb. og tilbake lørdag 5 feb. Sett av datoen med en gang. Mer info og påmelding kommer løpende.

Handtmann Food Tec 2021

 

NeraaHandtmannFra ideen til den perfekte løsningen
Dette er hva du finner på den digitale innovasjonsplattformen HANDTMANN FOOD TEC 2021. Opplev en hel verden av Handtmann-innovasjoner på en virtuell plattform:
INNOVATIVE TRENDER
• INNOVATIVE PROSESSLØSNINGER
• INNOVATIVE NYE MASKINER

HANDTMANN FOOD TEC 2021 er en digital begivenhet, en informasjonsplattform og et dialogforum i ett - med et tydelig fokus på deg og dine behov.
Webinarer, nye produkter og innovasjonsguider gir overbevisende informasjon i et kortfattet format - bli med på HANDTMANN FOOD TEC 2021:

www.handtmann.com/foodtec

• I våre 3 webinarer vil vi vise deg praksisorienterte prosessløsninger for økonomisk produksjon av matvarer
• Lær om innovative produkter og prosesser i våre innovasjonsguider og finn ut hva du bør være spesielt oppmerksom på under produksjonen.

Ta kontakt med Marius Iversen eller Bård Christiansen hos Neraal Maskin AS for mer informasjon, eller bare klikk deg inn på linken.

Bård Christiansen
Key Account Manager
Cell phone: +47 915 12 582
Phone: +47 6498 9999
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kontaktinformasjon

Norsk Kjøtthandel AS
Professor Birkelands vei 28 A
1081 OSLO

Telefon: 22 07 86 90 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 961 728 010

Søk