FORBRUKERINNSIKT – UNGE I DAG | Ny episode av Nett-TV fra Opinion på vegne av Norsk Kjøtthandel

Hva kjennetegner egentlig dagens unge – den berømte og kanskje beryktede generasjon Z? Hvilke drømmer og ambisjoner har de i en tid som preges av krig og uro i verden, høy inflasjon og klimakrise? Vilde Vågsland, seniorrådgiver og ansvarlig for UNG2024, gir deg et nært innblikk i de unges verdier, holdninger og fremtidstro. I denne episoden av nett-TV fra Opinion på vegne av Norsk Kjøtthandel tar hun deg igjennom tre trender som påvirker unge i dag og deres forhold til mat og drikke, før hun avslutter med tre råd om hvordan du kan nå ut til målgruppen.

UNG er en årlig studie av utviklingstrekk hos norsk ungdom i alderen 15–25 år. Ingen unge er helt like, og UNG2024 gir deg en dyptgående forståelse av hvordan jenter skiller seg fra gutter, bygdeungdommer fra byungdommer og hvordan tenåringene skiller seg fra unge i tyveårene.

 

SE VIDEOEN UNDER