WEBINAR – Strømprisen øker – har du kontroll på strømforbruket?

Norsk Kjøtthandel inviterer til webinar hvor Frode Askvik, driftsleder hos KANDA AS, forteller om hvordan han har benyttet energiovervåkingssystemet til Adaptic for å redusere strømforbruket betydelig.
Det vil bli en kort innledning fra Adaptic hvor en så ser nøye på hvordan Frode har «spilt ball» med ressurspersoner hos Adaptic og benyttet systemet til å få oversikt over energiforbruk, driftsdata og kostnader samt kartlagt forbruksendinger og resultater av utførte tiltak.
Så vi setter av god tid til diskusjoner og spørsmål etter gjennomgangen. Totalt setter vi av 45 minutter, men utvider tiden hvis det blir mye diskusjoner og spørsmål.

Her blir det gode råd å hente uansett om du vurderer å benytte et system som Adaptic eller ikke.

 

Dato:            Onsdag 29. nov.
Tidspunkt:    13:00 – 13:45
Hvor:            TEAMS

 

Meld deg på her