“Kiel” tur til fjells – Hans Morten Hansen, Elise Landa og Kirsti Lervoll er klare

Det blir humor og godt faglig innhold i Hemsedal!

Onsdag kveld blir det middag i eget lokale med Stavangers store sønn Hans Morten Hansen som konferansier. Hans Morten har livnært seg som komiker i en mannsalder og er en av landets mest rutinerte og bejublede standupkomikere. Vi gleder oss! (Foto: Standup Norge)

Til å snakke om sosiale medier har vi fått med oss Elise Landa. Elise har jobbet med foredrag, workshop, kurs og innholdsproduksjon i sosiale medier i mange år. Målet er å forstå kraften i sosiale medier slik at man får en “verktøykasse” til å kunne gjøre denne jobben selv. Du kan vente deg praktiske eksempler, hvordan skape synlighet, bygging av digitalt omdømme, algoritme eksperiment, samtaler på scenen og mye mer.

Kirsti Lervoll skal snakke om lederskap, både for ledere og nøkkelpersonell i bedriftene. I tillegg er hun klar på at en bedriftsstrategi som bygger på oppdaterte analyser er nødvendig for å gjøre gode strategiske valg og prioriteringer. Med deg tilbake fra Fyri får du derfor et konkret analysegrunnlag å jobbe videre med.

Det fyller seg fort opp med på Fyri. Det er begrenset antall rom.

Les mer her