NETT-TV besøker ASK i en ganske nerdete sending hvor italiensk- og spanskinspirert spekemat settes i fokus

Norsk Kjøtthandel besøker sine aksjonærer

Denne gangen besøker vi ASK i en ganske nerdete sending hvor italiensk- og spanskinspirert spekemat settes i fokus. Her blir det produkter med unikt uttrykk og design hvor en ønsker å distansere seg fra bransjespråket når man henvender seg til kundene.
Kristoffer Evang deler villig mht hvordan de benytter egenimport av krydder, har eget skjæremønsker på kjøttråvarer samt italiensk edelmugg og gjærceller som bidrar til umami dybde i smaksbildet og viktige enzymatiske prosesser. En vanvittig satsning hvor samarbeid med bonde, fokus på dyrevelferd, bærekraftig produksjon og emballasje står i høysetet når produktene utvikles med nok tid og masse kjærlighet.