Norsk Kjøtthandel søker etter salgs- og markedssjef

NORSK KJØTTHANDEL AS SØKER ETTER SALGS- OG MARKEDSSJEF

Fra utlysningen:
Om Norsk Kjøtthandel AS (NK)

NK ble etablert i 1992 av Kjøtt- og Fjørfebransjens Landsforbund med tanke på å tilby felles innkjøpsavtaler samt utføre import for den private kjøttbransjen. Selskapet er et aksjeselskap eid av 150 private kjøttbedrifter fra hele landet. Vi har i dag 30 innkjøpsavtaler og en foretar også import på vegne av våre eiere. I tillegg har vi digitale løsninger for kompetanseheving og informasjonsdeling. Strategien er at NK skal oppleves enkelt, lønnsomt, engasjerende og lærerikt for våre bedrifter. I dag er det to ansatte i bedriften, Jøran Olsson (62 år) og Rune Slaatten (54år).


Arbeidssted
Professor Birkelandsvei 28A, Oslo i «Kjøttbyen». Gode parkerings muligheter. Buss 66 går rett utenfor
og ca. 10. min til T-banen. En del reising må påregnes.


Salgs- og markedssjef

Salgs- og markedssjef får ansvar for egen portefølje med leverandøravtaler og skal bidra til å fornye og forbedre synlighet og kommunikasjon i våre digitale flater som bl.a. nettside, Nett-TV, Smartlæring, webinarer, podcast, nyhetsbrev og sosiale medier. Aksjonærene er våre viktigste kunder, og man må også ha en svært god dialog med alle våre samarbeidspartnere på leverandørsiden.

Salgs- og markedssjef vil bl.a. ha følgende ansvarsområde og oppgaver:

  • Bidra med å utvikle eksisterende leverandører samt forhandle avtaler med potensielt nye leverandører.
  • Utvikle og forbedre bedriftens synlighet og kommunikasjon i alle flater
  • Videreutvikle digitale løsninger som nyhetsbrev, Nett-TV, webinar, podcast osv.
  • Bidra til å utvikle Smartlæring og andre digitale kurs.
  • Delta på planlegging og gjennomføring av bransjesamlinger.
  • Prosjektledelse i nye og pågående prosjekter.
  • Kontakt med NK sine eiere samt bidra til å få nye.

NK fungerer som et servicekontor for våre eiere og det må derfor også regnes med en del rutineoppgaver.


Stillingsprosent

100%

Kvalifikasjoner
Relevant utdanning, kompetanse og erfaring innen ansvarsområdene som er beskrevet. Erfaring med kjøttbransjen er et sterkt ønske, men ikke et krav. Du må være åpen, omgjengelig, utadvendt og en tydelig person som kommuniserer enkelt med våre eiere og samarbeidspartnere. Du må kunne arbeide selvstendig, men også trives med «team»-arbeid samt ha de egenskapene som trengs for å jobbe sammen med mennesker på en motiverende måte. God digital kompetanse er nøkkel for å lykkes i denne jobben.


Er du den rette kandidaten for oss kan vi blant annet tilby deg:
Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser og goder.

Søknadsfrist 15. juni

SØK PÅ STILLINGEN HER