Arne B. Corneliussen kjøper Norstamp Etikett & Emballasje AS

I dag kom følgende pressemelding fra Orkla.

Arne B. Corneliussen AS («ABC») har signert og gjennomført en avtale om kjøp av firmaet Norstamp AS («Norstamp etikett og emballasje») av Stormbull AS. Selskapet er en leverandør av etiketter og emballasje til det norske markedet.

ABC, et selskap som er del av Orkla Food Ingredients, har inngått en avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Norstamp etikett & emballasje.

Norstamp etikett & emballasje er en veletablert leverandør av etiketter og emballasje, og vil etter oppkjøpet fortsette som en selvstendig enhet. Selskapet har i tillegg til egen digital produksjon av etiketter, egen designavdeling, og et bredt sortiment innen ulik emballasje. Selskapet omsatte i 2022 for 44 millioner kroner, har åtte ansatte og holder til i Stokke i Vestfold.

– Norstamp etikett & emballasje har en portefølje som er komplementær til ABC. Med oppkjøpet vil vi kunne tilby våre kunder et bredere produktspekter og styrke oss som partner for kjøtt- og fiskeindustrien. I tillegg forventer vi synergier med vårt søsterselskap Bako som er en stor leverandør av emballasje og pynt til bakeriindustrien, sier Roar Furuhaug, administrerende direktør i ABC.

 

LES MER HER