KJØTTVARENS FREMTID – det åpnes for flere plasser

INVITASJON TIL NORSTAMP SIN FAGSAMLING I KRISTIANSAND

NORSTAMP ønsker å invitere aksjonærene i Norsk Kjøtthandel til spennende fagdag i Kristiansand 27. april.

Tema for fagdagen er «kjøttvarens fremtid – en fortelling om fare og muligheter og en strategisk appell»
Foredragsholder, forsker og foreleser Karl-Fredrik Tangen fra høyskolen i Kristiania, vil ta for seg kjøttets posisjon i butikk, på bord og i offentligheten. Er kjøttet trua av endringer i forbrukerpreferanser eller politikk? Hva er kjøttets plass i framtidas handel og kultur? Hva med EMV– er det en hype? Og hva kan gjøres av dem som jobber med kjøtt for å forsikre seg om at kjøtt vil ha en stor og positiv plass i framtidas norske matkultur?

Vi skal også på bedriftsbesøk til Jens Eide AS, spise deilig lunsj i sjøkanten på restauranten Strandhaven i Lillesand. Kokkeshow og sosialsamling med Trond Moi på hans egen restaurant Hos Moi som ligger på Fiskebrygga i Kristiansand. Tid til mingling og faglig utveksling mellom deltakerne.

Det er et stort ønske at nettopp du melder deg på, og gjerne flere fra din bedrift. Vi har tenkt på det meste- og vi tør påstå at denne fagsamlingen vil bli en fantastisk bransjesamling. Se program og praktiske opplysninger i vedlagte invitasjon, og kom gjerne dagen/kvelden før.

Vi gleder oss til din påmelding innen 31. mars til bjorn@norstamp.no

Les mer her: NORSTAMP – INVITASJON FAGDAG