PÅMELDINGEN – Kieltur 2.- 4. februar 2023

REKORDPÅMELDING pr 1 desember 165 stk. 

Kieltur 2.- 4. februar 2023. Påmelding her.
Norsk Kjøtthandel inviterer sammen med KLF til ny tur i 2023. Avreise torsdag 2. feb. og tilbake lørdag 4. feb. Det blir faglige gode innlegg kombinert med minimesse på dag to. Sett av datoen med en gang. Programkomiteen er godt i gang og tema for turen er satt. Vi ser frem til å samle bransjen igjen.

Arne Hjeltnes skal bidra under hele turen. Det blir spennende temaer som bl.a endringer i forbrukeradferd, Emv og merkevarer, råvaresituasjonen, strøm, den store pølsetesten og nyheter fra leverandørene.
Fortsatt  holder vi deler av programmet åpent for å få inn dagsaktuelle temaer på avreisetidspunkt.

PRISER OG PÅMELDING
Pris: kroner 8 500,-  i enkel lugar. Pris i dobbel lugar kroner 8 150,-
Prisen inkluderer seminar, måltider med drikke, lugar, buss fra og til Gardermoen og andre aktiviteter.


PÅMELDING HER