Teamsmøte om strøm gjennomført onsdag 2. nov – kan vi ta næringsministeren på alvor?


TEAMSMØTE ONSDAG 2. nov kl 12:00 – 13:00 (For alle)
Næringsminister Jan Christian Vestre sa på debatten og politisk kvarter tirsdag 25. oktober: ” Noen vil lykkes og noen vil gå konkurs, slik er det og slik må det være. Vi forventer fastpris avtaler fremover skal ligge mellom 50 øre og en krone. Så må hver bedrift selv velge fastpris eller risiko spotpris”

AGENDA PÅ MØTET  (Ca 10 min fra hver innleder, men vi har satt av en time totalt).

Kort innledning fra Norsk Kjøtthandel.

1) NHO Mat og drikke ved Administrerende direktør Petter Haas Brubakk oppdaterer oss om status på strømstøtte for næringslivet og spesielt til vår bransje. Får næringsminister Jan Christian Vestre rett, så er problemet løst. Kan det være så enkelt?

2) Adaptic AS:  Nå er det viktigere enn noen gang å få kontroll og oversikt over energiforbruket og effektkostnadene. Totalt i norske næringsbygg (og industribygg) er sparepotensialet 20 milliarder kroner, som skulle havnet på bunnlinja til bedriftene.

3) Fortum  Oppdaterer oss på markeds situasjonen og spesielt hva vi kan forvente denne vinteren. Så spør vi hva de tenker om næringsministerens prisnivå for fastpriser.

Det blir åpnet for spørsmål etter innleggene. Meld deg på her.