Strøm – hva skjer nå

I disse dager får alle i sør en enorm høy strømregning. Er du med på vår avtale så hjelper den mye, men likevel er kostnaden skyhøy mot hva vi er vant med. Vi har nylig lest i Nationen og Kjøttbransjebladet om Fatland, Nortura, Svindland, Eide og Sørlandskjøtt med ekstremt økte strømkostnader. Dette gjelder alle, både små, store, private og samvirke bedrifter.  Da er det viktigere enn noen gang å stå sammen for å få til en politisk løsning som gir forutsigbare og like konkurransevilkår. (Dette gjennom NHO, KLF og andre politiske organer). Vi har snakket med mange av dere på tlf de siste dagene og kan bekrefte store utfordringer der mange sier hele overskuddet forsvinner. Vi venter på EU sitt forslag om et profitt tak som skal sørge for 140 MRD Euro i støtte til husholdninger og bedrifter i EU. Dette vil regjeringen følge opp med tiltak mot Norske bedrifter. Så snart dette er avklart vil vi innkalle til en Nett Tv sending eller et Teams møte for å gi info og diskutere eventuelle tiltak.

Har du spørsmål rundt avtalen, prisutvikling eller andre ting så ring vår kontaktperson Espen Klaesson på  476 69 248.
Eller du kan ringe Norsk Kjøtthandel As –  Jøran på 9581 4844.